I vaše dvorište može biti dio 9. Festivala varaždinskih dvorišta, prijavite se!

Varaždinske vijesti | 11.5.2024. u 13:00h | Objavljeno u Društvo

Pred nama je deveto izdanje Festivala varaždinskih dvorišta koji oživljava staru gradsku jezgru otvarajući vrata atraktivnih prostora koji su kroz godinu većinom nedostupni za javnost i nudeći u njima autentičan i originalan varaždinski sadržaj.

Vikend 15. i 16. lipnja ponovno će skrivena varaždinska dvorišta pretvoriti u pravu riznicu umjetnosti, glazbe, kulture, stvaralaštva i gastro doživljaja.

Turistička zajednica grada Varaždina poziva sve zainteresirane vlasnike dvorišta u povijesnoj jezgri, koji bi željeli biti dio festivala, da se prijave za sudjelovanje putem obrasca objavljenog na službenoj internetskoj stranici Turističke zajednice grada Varaždina www.visitvarazdin.hr.

Vlasnici dvorišta mogu samostalno osmisliti i predložiti program ili samo iskazati interes za sudjelovanjem svog dvorišta, a program utvrditi s organizatorom festivala.

Poziv je otvoren do ponedjeljka, 20. svibnja, a prijave je moguće dostaviti osobno u Turističku zajednicu grada Varaždina, Ivana Padovca 3, od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati i subotom od 10 do 13 sati ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Lani je u program festivala uključeno 16 dvorišta u povijesnoj jezgri, a zanimljiv sadržaj od glazbe, mode, umjetnosti, tradicijske kulture, gastronomije, hortikulture do edukativnih radionica privukao je brojne posjetitelje.