Varaždinski gradonačelnik pohvalio organizatorice Špancirfesta Foto: Grad Varaždin

Varaždinski gradonačelnik pohvalio organizatorice Špancirfesta

Varaždinske vijesti | 31.8.2022. u 18:54h | Objavljeno u Društvo

Za izuzetan rad i uspješnu organizaciju Špancirfesta 2022. godine, gradonačelnik Neven Bosilj pohvalio je djelatnice ureda Turističke zajednice Grada Varaždina.

U nekoliko navrata u javnosti je istaknuo da Špancirfest, najpopularniji i najraznolikiji hrvatski festival, organizira svega šest žena iz ureda Turističke zajednice Grada Varaždina: direktorica Jelena Toth te Smiljana Mlakar, Dorotea Solomun, Tihana Ciglar, Ana Zorman Klinec i Tatjana Sever. Dio tog uspješnog tima bio je i Matko Topić iz Koncertnog ureda Varaždin.

- Više od 500 različitih programa, veliki broj izlagača i uličnih zabavljača koji su stigli iz svih dijelova Europe u 10 dana festivala bilo je potrebno precizno i organizirati unatoč vremenskim neprilikama te svim zahtjevnim situacijama koje se javljaju u logistici prilikom održavanja velikih manifestacija. U tome su ove žene iz Turističke zajednice i njihov suradnik iz Koncertnog ureda bili izuzetno uspješni. Konačne rezultate Špancirfesta objavit ćemo naknadno, no sada im želim odati javno priznanje u ime svih građana Varaždina i posjetitelja koji su uživali na ovogodišnjem Špancirfestu – zahvalio je organizatorima Špancirfesta gradonačelnik Bosilj.