Varaždin vodi u izboru za Najljepši advent u Hrvatskoj, glasanje u samoj završnici

| 4.1.2024. u 12:27h | Objavljeno u Društvo

Još jedan dan ostao je do kraja izbora za Najljepši advent koji po treću godinu provodi portal Gradonačelnik.hr uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma i sporta. U kategoriji velikih gradova s više od šest tisuća glasova podrške trenutno uvjerljivo vodi Advent u Varaždinu. 

Varaždin je i protekle dvije godine sudjelovao u ovom izboru i bio u najužem krugu favorita za pobjedu, no na kraju je u neizvjesnoj završnici po izboru Facebook publike proglašen drugim najljepšim adventom. Brojni zadovoljni posjetitelji i dobra energija koja od 1. prosinca vlada na gradskim ulicama najbolja su nagrada, a vjerujemo da će ovogodišnji trijumf u izboru za Najljepši advent u Hrvatskoj na najbolji način okruniti sav trud i angažiranost koji su uloženi u organizaciju.

Za titulu najljepšeg ove se godine natječu 64 adventa, odnosno 48 gradova i 16 općina, a pobjednici se biraju u četiri kategorije- veliki, srednji i mali gradovi te najljepši advent u općinama. U kategoriji velikih gradova u kojoj konkuriraju gradovi s više od 35 tisuća stanovnika i sjedišta županija, uz Varaždin, natječe se još 15 gradova: Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Gospić, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Pula, Rijeka, Samobor, Šibenik, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar i Zadar.  

Lajk podrške za Advent u Varaždinu možete dati na Facebook stranici portala Gradonačelnik.hr do petka, 5. siječnja, u podne.