Produženi vikend uz Trash&Burn: ne propustite američka vozila i atraktivne pin-up djevojke

VV | 12.6.2022. u 20:00h | Objavljeno u Društvo

Provedite produženi vikend u Sv.Martinu na Muri, jer od četvrtka 16. lipnja počinje tradicionalni Trash&Burn - miting američkih automobila i rock and roll festival koji ugošćuje posjetitelje i vlasnike starih američkih automobila iz cijele Europe.
 
Ovogodišnji 14. Trash&Burn - american car meeting & rock and roll festival seli se na staru lokaciju Izletišta Goričanec u Sv. Martinu na Muri. Nulti dan ili PRE-PARTY održat će se 16. lipnja u Toplicama Sveti Martin, u pubu Potkova uz koncert JAMES LEG-a iz USA kojeg opisuju kao propovjednika garažnog bluesa i punka koji svira klavir poput Jerry Lee Lewisa, a na stageu divlja poput Iggy Popa, koncert je besplatan!

Službeni TRASH & BURN nakon toga seli se na lokaciju Izletišta Goričanec u Sv.Martinu na Muri, u petak i subotu, 17. lipnja i 18. lipnja. Cijeli festival će se vrtjeti u retro stilu, od opakih američkih automobila i motora iz čitave Europe, pin-up djevojaka, burlesk nastupa, traditional tattoo-a, vintage štandova sa odjećom, tradicionalne brijačnice, a posjetitelji će moći  koristiti i Trash&Burn ''Taxi'' Ford Thunderbird iz 1959. godine koji će voziti na relaciji festivala i Toplica Sv.Martin.

U subotu preko dana paralelno sa festivalom na bazenima Termi Sveti Martin bit će organiziran i pool party sa rockabilly DJ-em a posjetitelji Trash&Burn-a imat će poseban popust od 20% na Aquapark ulaznice, uz predočenje narukvice festivala.

Glazbeni dio festivala otvaraju LHD,  bend kojeg čine bivši članovi The Bambi Molestersa, Lada, Hrvoje i Dinko. Uz njih, nastupaju The Booze Bombs, poznati njemački rockabilly bend, Thee Melomen odličan 60's garage rock and roll bend iz Zagreba, High Steppers, super grupa/projekt koju čine poznati akteri europske rockabilly scene. 

Uz bendove nastupat će i poznati DJ-i koji će puštati muziku sa vinilnih ploča, od 50's rock and rolla, rhythm & bluesa, rockabillya, soula, garage rocka, pa sve do psychobillya i '77 punka.

Upad se naplaćuje 40 kuna po danu ili 60 kuna za oba dana. Uz kupljenu ulaznicu može se i besplatno kampirati. Vlasnici američkih automobila i motora ne plaćaju ulaz.

Više informacija provjerite na Facebook eventu: OVDJE

tb_flyer.jpg