Upoznajte Valeriju Vlah i Karlu Vitez kandidatkinje za izbor Miss supranational

Varaždinske vijesti | 22.5.2021. u 11:29h | Objavljeno u Društvo

Nakon što su se predstavile Manuela Divjak i Karolina Petreković predstavljamo još dvije kandidatkinje za izbor Miss supranational Varaždinske županije.

Nakon što su se predstavile Manuela Divjak i Karolina Petreković predstavljamo još dvije kandidatkinje za izbor Miss supranational Varaždinske županije: Valeriju Vlah i Karlu Vitez, a koje se predstavljaju u haljinama tvrtke Viktoria dizajn j.d.o.o.

Valerija Vlah ima 17 godina i dolazi iz Belice.

- Razlog zašto sam se odlučila prijaviti za “Miss supranational Varaždinske županije” je ponajviše zbog novog iskustva. Oduvijek sam razmišljala kako je to biti dio takve priče, no nikad nisam vjerovala da će mi to ikad biti omogućeno i da ću stvarno imati prilike pokazati svoje kvalitete i istovremeno uživati. Osim toga, želim sklopiti nova prijateljstva, otići na mjesta na kojima nikad nisam bila, ali i pobliže upoznati sebe kroz situacije koje nisu svakodnevne - rekla je Valerija.

Karla Vitez ima 18 godina te je učenica 4. razreda Graditeljske, prirodoslovne rudarske škole Varaždin (ekološki tehničar).

- Nakon srednje škole planiram upisati fakultet zdrastvenih studija. U slobodno vrijeme volim pjevati i baviti se sportom. Za sebe mogu reći da sam vedra i uvijek nasmijana. Volim upoznavati nove ljude i spremna sam prihavatiti sve nove izazove - rekla je Karla.

Tvrtka Viktoria dizajn j.d.o.o. osnovana je 2020. godine te se nalazi u Međimurju, u gradu Prelogu. Vlasnica tvrtke je Viktorija Herman. Svoju prvu kolekciju Viktoria dizajn predstavila je ljetos na izboru Miss Supranational u Varaždinu. Viktoria dizajn svoj modni izričaj bazira na stilu avangarde te stavlja naglasak na unikatne haljine šivane po mjeri ali i konfekcijske haljine.

Osim večernjih haljina koje su popračene elementima avangarde te klasike, u svojoj kolekciji nudi i poslovne haljine te casual haljine. Viktoria dizajn aktivna je i u sferma humanitarnog rada te zalaže se za društveno odgovorno poslovanje. Potaknuta samoiniciativnošću, Viktoria dizajn izradila je te donirala maskice Županijskoj bolnici Čakovec te je sudjelovala u humanitarnoj akciji „Donacijska dizajnerska rapsodija“ koja se održala u Zagrebu. Cilj Viktorie dizajna je stvarati individualnu stil i pruzati zadovoljstvo klijenticama.