Ulaznice za koncert "Radujte se narodi - glasom i harfom kroz Advent" dobili/e su...

Varaždinske vijesti | 17.12.2022. u 13:35h | Objavljeno u Društvo

Po dvije ulaznice za koncert pod nazivom "Radujte se narodi - glasom i harfom kroz Advent" koji će se održati danas, 17. prosinca s početkom u 19,30 sati u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu, dobile su: Marina Gregurec i Snježana Samobor. Čestitamo! Ulaznice se mogu podići na blagajni kazališta prije početka koncerta.

O koncertu:

Radujte se narodi – glasom i harfom kroz Advent

Ovaj koncert zamišljen je kao glazbeno putovanje koje nas vodi preko bisera klasične glazbe do božićnih skladbi vrlo dobro poznatih široj publici. Na programu će se naći i tradicionalne hrvatske božićne skladbe koje nas svojom ljupkom jednostavnošću vraćaju u neku davnu prošlost.

Marija Lešaja i Tajana Vukelić Peić uspješno djeluju nekoliko godina kao duo koji se sa svojim širokim repertoarom predstavio na brojnim koncertima i festivalima. Nastup koji treba posebno istaknuti je onaj održan u Amsterdamu 2022.godine pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske i Veleposlanstva RH u Kraljevini Nizozemskoj, u okviru obilježavanja 30. godišnjice priznanja Republike Hrvatske.

Više o koncertu možete pročitati na internetskoj stranici HNK Varaždin.