Udruga Ana: Tri općine i jedna županija financijski podržali djecu i mlade

vvm | 19.4.2024. u 11:41h | Objavljeno u Društvo

Uvijek je prelijepa vijest kad lokalna zajednica podrži rad udruga. Vijest u ovom slučaju je presjajna jer su općine Ljubešćica, Jalžabet, Bednja, kao i Koprivničko- križevačka županija podržale djecu i mlade, odnosno Ana - udrugu za pomoć djeci i obiteljima. 

Djeca s oduševljenjem dolaze u udrugu Ana, kroz tjedan prevladavaju teškoće s savladavanjem školskog gradiva, a subotom imaju radionice. Udruga Ana ima dva programa. Prvi je "Dajmo im šansu", a kojim programom djeca imaju svakodnevnu podršku studenata, radnog terapeuta i logopeda. Svakodnevnim dolascima djeca postižu izvrsne rezultate. Posebno je to bitno za djecu s invaliditetom, posebnim potrebama, problemima ponašanja i s poteškoćama usvajanja školskog gradiva.

Programom Radionice za djecu  pruža se djeci, roditeljima i mladima mogućnost zajedničkog druženja, razvija se dječja kreativnost, talenti i ljubav prema glazbi i drugim umjetnostima.

- Pozivam roditelje iz Ljubešćice, Jalžabeta, Koprivničko-križevačke županije i Bednje da uključe svoju djecu i tako omoguće svojoj djeci izvrsne rezultate i da im istovremeno bude to lijepo i zabavno - istaknula je Ana Duga, predsjednica udruge Ana.

Ugovori su potpisani između predsjednice Ane Duga te doc. dr. sc. Damir Poljak ispred općine Bednja, Nenada Horvatića, mag. oec. ispred općine Ljubešćica, Rajka Solara ispred općine Jalžabet te Darka Korena iz Koprivničko - križevačke županije.

Pozivaju se roditelji iz općine Ljubešćica, Jalžabeta, Bednje i Koprivničko - križevačke županije da uključe svoju djecu, potpuno besplatno u programe udruge Ana! Kontaktirajte ih e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i broj mobitela: 095/365-65-07.

Također i onima koji ovo čitaju, pizavaju se da podrže svojom donacijom ili sponzorstvom rad udruge Ana iz Varaždina na žiro-račun: HR1623900011101339717. Sve što smo do sada radili može se vidjeti i na našoj Internet stranici: www.udrugaana.hr, a ukoliko im se želite, možete se obratiti i na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Udruga Ana se zahvaljuje svim sponzorima:  JANAF iz Zagreba,  BabyLand iz Varaždina, ALPHA-M d.o.o. iz Varaždina, Općina Podravska Moslavina, Grad Opuzen, Maro Bore -restoran Kamenice iz Dubrovnika, Prima commerce iz Bjelovara, IKS LOG d.o.o. iz Varaždina,  Željko Špan iz Virja, Melita Vrkić Hajsok iz Vidovca, Antun Mrzlečki iz Varaždina, Josip Majić - UNIKAT ATELIER GALERIJA MAJIĆ iz Slavonskog Broda, Ana Rilović iz Radovčića, Valentina Vukalović iz Novog Marofa, Želimira Marin iz Rijeke, Krunoslav Duga iz Novigrada Podravskog, Doran Vivoda iz Buzeta, Adrian Čajić iz Novog Vinodolskog, Zoltan Vaštag iz Varaždina, Iva Šimunić Novigrad Podravski, OPĆINA MARKUŠICA, Nenad Ivančan, Ivana Bujan iz Gornjeg Kućana, Daliborka Džinić -TRANSKOP iz Ludbrega, Nevenko Kušević iz Varaždina, Dražen Priher iz Cargovca, Andrijana Tomić iz Varaždina, Dragan Sačer iz Vinograda Ludbreškog i Branka Kos iz Ludbrega. MetaloPlast iz Bartine, Zdenka Vrabec iz Donje Voće, Stolarija-pilana Antun Pečenec iz Kapele Podravske.

1.jpg

Opcina_Bednja.jpg

Opcina_Jalzabet.jpg

Koprivnicko_-_krizevacka_zupanija.jpg

Označeno u