Udruga Ana i općina Vinica zajedno za djecu i mlade

vv | 21.5.2024. u 15:45h | Objavljeno u Društvo

Poboljšati kvalitetu života, socijalnu uključenost, olakšati život djece, mladih i roditelja. Pomoći djeci sa zdravstvenim teškoćama, posebnim potrebama, poremećajima ponašanja. Pomoći djeci da lakše prođu kroz obrazovanje. Individualan rad je ključan. Upravo na toj velikoj stvari usuglasili su se Ana-udruga za pomoć djeci i obiteljima i općina Vinica. Uvijek treba istaknuti i velike ljude i organizacije koji su svojom donacijom ili sponzorstvom poduprijeli rad i djelovanje Ana - udruge za pomoć djeci i obiteljima iz Varaždina: 

Ovom prilikom, kao i svaki puta valja spomenuti i ostale sponzore i donatore ove godine udruge Ana:  JANAF iz Zagreba,  BabyLand iz Varaždina, ALPHA-M d.o.o. iz Varaždina, Općina Podravska Moslavina, Grad Opuzen, Maro Bore -restoran Kamenice iz Dubrovnika, Prima commerce iz Bjelovara, IKS LOG d.o.o. iz Varaždina,  Željko Špan iz Virja, Melita Vrkić Hajsok iz Vidovca, Antun Mrzlečki iz Varaždina, Josip Majić - UNIKAT ATELIER GALERIJA MAJIĆ iz Slavonskog Broda, Ana Rilović iz Radovčića, Valentina Vukalović iz Novog Marofa, Želimira Marin iz Rijeke, Krunoslav Duga iz Novigrada Podravskog, Doran Vivoda iz Buzeta, Adrian Čajić iz Novog Vinodolskog, Zoltan Vaštag iz Varaždina, Iva Šimunić Novigrad Podravski, OPĆINA MARKUŠICA, Nenad Ivančan, Ivana Bujan iz Gornjeg Kućana, Daliborka Džinić -TRANSKOP iz Ludbrega, Nevenko Kušević iz Varaždina, Dražen Priher iz Cargovca, Andrijana Tomić iz Varaždina, Dragan Sačer iz Vinograda Ludbreškog i Branka Kos iz Ludbrega. MetaloPlast iz Bartine, Zdenka Vrabec iz Donje Voće, Stolarija-pilana Antun Pečenec iz Kapele Podravske, Anita Šegrt iz Varaždina, Doran Vivoda Buzet, Općina Jalžabet, općina Ljubešćica, koprivničko-križevačka županija, općina Bednja, Lovrinac d.o.o. iz Splita, Božo Janković Mlin i pekarnica Janković iz Brodskog Stupnika, Anton Lovrić - Slavonski Brod, Tomislav Zeko - Varaždin, Ljerka Kovač Mioč - Varaždin, Varaždinska županija.

Ovom prilikom pozivamo i Vas koji ovo čitate, da podržite svojom donacijom ili sponzorstvom rad udruge Ana iz Varaždina na žiro-račun: HR1623900011101339717. Sve što su u udruzi Ana do sada radili može se vidjeti i na Internet stranici www.udrugaana.hr, a ukoliko im se želi netko obratiti ima e mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.