Udruga Ana dobila potporu Varaždinske županije

vv | 20.5.2024. u 10:55h | Objavljeno u Društvo

Ana - udruga za pomoć djeci i obiteljima ove godine dobila je potporu Varaždinske županije. To je odlična vijest, budući ulaganje u djecu i mlade je najbolje ulaganje. Ugovor su potpisali Ana Duga, predsjednica udruge Ana i Anđelko Stričak, župan Varaždinske županije.

- Ovom potporom Varaždinske županije daje se zalog budućnosti ne samo Varaždinske županije, već i Hrvatske. Ulaganje u djecu, mlade, pomaganje roditeljstvu je ulaganje koje će se u budućnosti višestruko vratiti društvu. Ana - udruga za pomoć djeci i obiteljima pomaže djeci da razumiju predškolsko i školsko gradivo. Tu je ključan individualni rad s djecom putem studenata i stručnjaka. To je ulaganje u mlade, jer studenti imaju mogućnost si ostvariti u udruzi Ana prihod za svoje studentske potrebe - istaknula je predsjednica udruge.

- Ne manje važno je za istaknuti da udruga Ana svojom  politikom zapošljavanja zapošljava roditelje djece s invaliditetom. To je vrlo bitno za istaknuti, jer roditelji djece s invaliditetom, su teško zapošljivi na tržištu rada, jer moraju se posvetiti s jedne strane djetetu, a s druge strane onda imaju egzistencijalne probleme i više manje nerazumijevanje okoline. Ana - udruga za pomoć djeci obiteljima zapošljavanjem roditelja djece s invaliditetom pomaže da i roditelj bude sretan i zadovoljan, a opet dostupan svom djetetu. Iz svih nabrojanih razloga velika je stvar sada kada se je potporom uključio i župan Anđelko Stričak, odnosno Varaždinska županija - naglasila je.

- Ana- udruga za pomoć djeci i obiteljima da bi mogla doista pomoći djeci, mladima i roditeljima djece sa invaliditetom svakodnevno prikuplja donacije i sponzorstva za svoj plemeniti rad i djelovanje. Zato ovim putem veliko hvala na potpori gospodinu županu Anđelku Stričaku i Varaždinskoj županiji za djecu, mlade i roditelje djece s invaliditetom, odnosno Ana udruzi za pomoć djeci i obiteljima - zaključila je.

Uvijek treba istaknuti ljude i organizacije koji su svojom donacijom ili sponzorstvom poduprijeli rad i djelovanje  Ana - udruge za pomoć djeci i obiteljima iz Varaždina.

Ovom prilikom, kao i svaki puta valja spomenuti i ostale sponzore i donatore ove godine udruge Ana:  JANAF iz Zagreba,  BabyLand iz Varaždina, ALPHA-M d.o.o. iz Varaždina, Općina Podravska Moslavina, Grad Opuzen, Maro Bore -restoran Kamenice iz Dubrovnika, Prima commerce iz Bjelovara, IKS LOG d.o.o. iz Varaždina,  Željko Špan iz Virja, Melita Vrkić Hajsok iz Vidovca, Antun Mrzlečki iz Varaždina, Josip Majić - UNIKAT ATELIER GALERIJA MAJIĆ iz Slavonskog Broda, Ana Rilović iz Radovčića, Valentina Vukalović iz Novog Marofa, Želimira Marin iz Rijeke, Krunoslav Duga iz Novigrada Podravskog, Doran Vivoda iz Buzeta, Adrian Čajić iz Novog Vinodolskog, Zoltan Vaštag iz Varaždina, Iva Šimunić Novigrad Podravski, OPĆINA MARKUŠICA, Nenad Ivančan, Ivana Bujan iz Gornjeg Kućana, Daliborka Džinić -TRANSKOP iz Ludbrega, Nevenko Kušević iz Varaždina, Dražen Priher iz Cargovca, Andrijana Tomić iz Varaždina, Dragan Sačer iz Vinograda Ludbreškog i Branka Kos iz Ludbrega. MetaloPlast iz Bartine, Zdenka Vrabec iz Donje Voće, Stolarija-pilana Antun Pečenec iz Kapele Podravske, Anita Šegrt iz Varaždina, Doran Vivoda Buzet, Općina Jalžabet, općina Ljubešćica, koprivničko-križevačka županija, općina Bednja, Lovrinac d.o.o. iz Splita, Božo Janković Mlin i pekarnica Janković iz Brodskog Stupnika, Anton Lovrić - Slavonski Brod, Tomislav Zeko - Varaždin, Ljerka Kovač Mioč - Varaždin, 

Ovom prilikom pozivamo i Vas koji ovo čitate, da podržite svojom donacijom ili sponzorstvom rad udruge Ana iz Varaždina na žiro-račun: HR1623900011101339717. Sve što su u udruzi Ana do sada radili može se vidjeti i na Internet stranici: www.udrugaana.hr, a ukoliko im se želi netko obratiti ima e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.