U Tehnološkom parku Varaždin počeo Voogle Akcelerator 2024. Foto: TECH_PARK

U Tehnološkom parku Varaždin počeo Voogle Akcelerator 2024.

Varaždinske vijesti | 8.10.2024. u 16:08h | Objavljeno u Društvo

Voogle Akcelerator 2024. jučer je službeno započeo, otvarajući vrata mladim poduzetnicima i inovativnim startupima iz cijele Hrvatske.

Ovogodišnje izdanje donosi niz prilika za razvoj poslovnih ideja, a od ukupno 18 prijavljenih timova, 12 je odabrano za nastavak sudjelovanja u ovom prestižnom programu.

Program će trajati mjesec dana i uključivat će intenzivne radionice usmjerene na razvoj ideja, unaprjeđenje poslovnih modela i pripremu timova za tržišne izazove. Kroz suradnju s iskusnim mentorima i stručnjacima iz različitih područja, timovi će dobiti ključne uvide i alate za daljnji razvoj svojih ideja.

Završni dio programa donosi priliku za timove da predstave svoje ideje pred stručnom komisijom i investitorima. Polaznici će svoje ideje prezentirati na Voogle konferenciji, koja će se održati 7. studenog u HNK Varaždin. Tri najbolja tima, prema ocjeni komisije, osvojit će financijsku potporu u iznosima od 1000 do 3000 eura, te će dobiti pristup coworking prostoru i dodatnu podršku kroz mentorstvo i konzultantske usluge unutar Tehnološkog parka Varaždin.

Ovaj program predstavlja izvanrednu priliku za ambiciozne inovativne timove da dobiju podršku i resurse potrebne za uspjeh u poslovnom svijetu.