Tvrtka iz Ludbrega donirala jednoslojne maskice za učenike i učitelje s ludbreškog područja Foto: Varaždinska županija

Tvrtka iz Ludbrega donirala jednoslojne maskice za učenike i učitelje s ludbreškog područja

Varaždinske vijesti | 7.9.2020. u 08:23h | Objavljeno u Društvo

Pred nama je početak školske godine koji je i ove godine veliki izazov za učenike, ali i za nastavnike, učitelje te sve zaposlenike osnovnih i srednjih škola diljem Republike Hrvatske.

- Varaždinska županija osigurala je potreban broj maska za sve učenike i zaposlenike osnovnih i srednjih škola čiji je osnivač, a ovim putem zahvaljujemo tvrtki Elmag d.o.o. iz Ludbrega koja je dodatno donirala 2.200 jednoslojnih maski za škole na području Ludbreškog područja - izvijestili su iz Varaždinske županije.

Maskice su tako donirane Osnovnoj školi Ludbreg, Osnovnoj školi Martijanec, Osnovnoj školi Sveti Đurđ, Osnovnoj školi Veliki Bukovec i Srednjoj školi Ludbreg. Donaciju je uručio prokurist tvrtke Elmag d.o.o. Krešimir Horvat, koji je ujedno i vijećnik Županijske skupštine Varaždinske županije (Reformisti).

- U ovim zahtjevnim vremenima koja su iza nas ali i pred nama, želja nam je da pomognemo učenicima i nastavnicima ludbreškog kraja da što lakše prebrode ovu situaciju. Svim učenicima, učiteljima, nastavnicima i svim zaposlenima u školskom sustavu želimo puno uspjeha u nadolazećoj školskoj godini - rekao je županijski vijećnik i prokurist tvrtke Elmag Krešimir Horvat.

Donacija_Elmag.jpg

Donacija_Elmag_1.jpg

Donacija_Elmag_2.jpg

Donacija_Elmag_3.jpg