Turistička zajednica grada Varaždina objavila poziv za kućice na „Trgu tradicijskih obrta“

VV | 29.1.2023. u 11:28h | Objavljeno u Društvo

Turistička zajednica grada Varaždina objavljuje poziv za iskazivanje interesa za korištenje prodajno-prezentacijskih kućica na Trgu tradicijskih obrta u Varaždinu. Poziv se raspisuje za pet prodajno-prezentacijskih kućica.

Postavljen s ciljem očuvanja i prezentacije tradicijskih vrijednosti Varaždina, kroz svoje dvadesetogodišnje djelovanje Trg tradicijskih obrta postao je nezaobilazna turistička lokacija.

Trg je smješten na proširenju Uršulinske ulice i otvoren je od travnja do listopada, a sukladno vremenskim uvjetima te prema potrebi i u ostalim mjesecima. Planirano radno vrijeme Trga tradicijskih obrta je svakodnevno osim ponedjeljka, a točna satnica utvrdit će se zajedno s novim korisnicima.

Prodajno-prezentacijske kućice daju se na korištenje bez naknade, a s odabranim korisnikom potpisat će se Ugovor kojim će se precizirati svi elementi suradnje kao i mjere u slučaju nepoštivanja istih.

I. Poziv se upućuje proizvođačima predmeta tradicijskih obrta registriranim na području Varaždinske županije:

Licitarski proizvodi, keramičarski proizvodi, lončarski proizvodi, drvene igračke, tradicijski predmeti od kože, pamuka, lana, vune, čipke, metala, stakla, tradicijski nakit, tradicijske slastice i slično.

II. Prijava na Poziv treba sadržavati sljedeću dokumentaciju:

  1. popunjeni obrazac TTO/2023

(Obrazac je moguće podići u Turističkom uredu TZG Varaždin, I.Padovca 3 ili preuzeti OVDJE),

b. Izvadak iz sudskog, obrtnog, strukovnog ili drugog odgovarajućeg registra države sjedišta ne stariji od tri mjeseca od dana objave ovog Poziva (27.1.2023.) – može se dostaviti neovjerena kopija

c. dokaz o nepostojanju nepodmirenih financijskih obveza prema Gradu Varaždinu (Upravni odjel za financije, proračun i javnu nabavu, Trg slobode 12/I),

d. popis i fotografije proizvoda za izlaganje odnosno prodaju na Trgu tradicijskih obrta.

III. Uz obavezne elemente iz točke II posebno će se vrednovati sljedeći kriteriji:

  1. kompatibilnost asortimana s tradicijskim proizvodima – replika tradicijskog proizvoda ili izrada proizvoda na tradicijski način,
  2. vlastita proizvodnja i mogućnost prezentacije izrade proizvoda (segmenta proizvodnje),
  3. mogućnost dostupnosti izvan radnog vremena po prethodnoj najavi organizatora

IV.  Način dostave prijava i rok za dostavu prijava:

Prijave se šalju preporučeno na adresu Turistička zajednica grada Varaždina, I. Padovca 3, 42000 Varaždin, ili se mogu predati osobno u Turističko informativnom centru, I. Padovca 3.

Prijave se dostavljaju u zatvorenoj kuverti s naznakom “Trg tradicijskih obrta – iskazivanje interesa za korištenje kućice”.

Rok za dostavu prijava je 20. veljače 2023. godine, do 12 sati.

V. Komisija za odabir ponuda TZG Varaždina izvršiti će pregled pristiglih ponuda i odabrati novog korisnika u roku od 7 radnih dana od završetka Poziva.

Korisnik će se objaviti na službenim stranicama Turističke zajednice grada Varaždina, www.visitvarazdin.hr.

S odabranim korisnikom sklopit će se Ugovor najkasnije u roku od 5 radnih dana od dana objave rezultata Poziva.

VI. Nepotpuni zahtjevi neće se razmatrati.

VII. Naručitelj zadržava pravo poništiti ovaj Poziv u bilo kojem trenutku, odnosno ne odabrati niti jednu ponudu, a sve bez ikakvih obveza ili naknada bilo koje vrste prema ponuditeljima.

OBRAZAC ZA PRIJAVU – TTO 2023.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci