FOTO Treća godina provedbe projekta "Zajedno sa Rodama"

vv | 24.7.2022. u 08:45h | Objavljeno u Društvo

Priopćenje Udruge specijalne jedinice policije "RODA" Varaždin prenosimo u cijelosti.

U lipnju ove godine Udruga specijalne jedinice policije "RODA" Varaždin započela je s provedbom treće te ujedno i posljednje godine provedbe trogodišnjeg programa financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike pod nazivom Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge, a kojeg USJP "RODA" provodi pod nazivom “Zajedno sa Rodama“.

U svrhu realizacije spomenutog projekta, u petak 22. srpnja, na području Planinarskog doma na Grebengradu održane su dvije radionice.

Prvu psihosocijalnu radionicu održala Emilija Hlošć, mag.psych. na temu „Briga za mentalno zdravlje“, dok je druga radionica, koja se odnosila na izobrazbu zainteresiranih udruga civilnog društva (skraćeno OCD) i uposlenika/ca USJP „RODA“, održana od strane vanjske suradnice Ide Maček, bacc.oec na temu „Financijska pismenost“.

Tijekom godine sukladno kreiranom planu i programu aktivnosti, korisnicima će biti omogućeno sudjelovanje na još 3 psihosocijalne radionice, 2 radionice izobrazbe zainteresiranih OCD-a te uposlenika/ca USJP „RODA“ te 4 informatičke radionice.

Galerija slika