Tko su natjecateljice iz Varaždinske županije koje se natječu za laskavu titulu najljepše mame Hrvatske? Foto: Ilustracije/Facebook Tea Melnjak, Ivana Canjuga, Dubravka Baneković

Tko su natjecateljice iz Varaždinske županije koje se natječu za laskavu titulu najljepše mame Hrvatske?

IHR/Varaždinske vijesti | 15.4.2021. u 09:50h | Objavljeno u Društvo

Tea Melnjak iz Sračinca, Ivana Canjuga iz Varaždina i Dubravka Baneković iz Visokog ušle su u finale izbora najljepša mama Hrvatske, koja će se održati u Šibeniku 2. svibnja.

- Casting za izbor održan je preko ZOOM-a. Natjecateljice su se predstavile kratkim dvoipolminutnim videom i time omogućile da ih upoznamo kroz njihove mještine, hod i općenito način na koji komuniciraju. Žiri je imao priliku porazgovarati sa svakom od njih i time zaokružiti dojam te bodovati svaku ponaosobno. Naše mame su se predstavile na najljepši mogući način i odabir nije bio lagan - izjavila je vlasnica licence Maja Gnjidić Verdecchia za Večernji list.

Izbor će se održati u Šibeniku uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Natjecanje je podjeljeno u dvije kategorije: kategorija od 23 do 39 godina te dijamant kategorija od 40 do 53 godine. Uz dvije pobjednice, u finalnoj fazi, bit će dodijeljeno još osam glavnih lenti.

Našim predstavnicama držimo fige!