Tko su bili najuspješniji matematičari na županijskom natjecanju za osnovne škole? Foto: Ilustracija/Pixabay

Tko su bili najuspješniji matematičari na županijskom natjecanju za osnovne škole?

VV | 4.4.2021. u 10:28h | Objavljeno u Društvo

Čak 129 osnovnoškolaca odmjerilo je snage na županijskom natjecanju iz matematike za osnovne škole kojem je domaćin bila IV. OŠ Varaždin. Zbog epidemiološke situacije natjecatelji su ispit pisali u svojim školama, a u kategoriji četvrtih razreda najsupješniji su bili Marko Maltarić iz OŠ Izidora Poljaka Lepoglava (mentorica Mateja Volf), Gabrijela Flajšek iz VI. OŠ Varaždin (mentorica Margareta Živković) i Deni Horvat iz III. OŠ Varaždin (mentorica Suzana Kućar).

U kategoriji petih razreda najviše bodova osvojio je Mateo Foder iz OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec (mentorica Gordana Ferenčak), na drugom mjestu je Jan Žganec iz III. OŠ Varaždin (mentorica Anica Vragović), a treće mjesto osvojio je Ivan Goričanec iz Katoličke osnovne škole Svete Uršule (mentor Krunoslav Habunek).

Nino Petek iz VI. OŠ Varaždin (mentorica Elizabeta Borovec) bio je najuspješniji u kategoriji šestih razreda, zatim Erik Đula iz OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog iz Ivanca (mentorica Stella Mateša), Zlatka Bartol Golubić iz I. OŠ Varaždin (mentorica Snežana Huđek) i Ozana Margotić iz VI. OŠ Varaždin (mentorica Elizabeta Borovec).

Najviše bodova u kategoriji sedmih razreda osvojila je Mila Maretić iz VI. OŠ Varaždin (mentor Dario Maltarski), drugo mjesto osvojila je Lana Šćukanec iz I. OŠ Varaždin (mentorica Marina Kopjar), a na treće mjesto po broju osvojenih bodova osvojio je Julijan Mostarkić iz VI. OŠ Varaždin mentor Dario Maltarski).

Marko Hrenić iz OŠ Novi Marof (Davor Dukarić) bio je najuspješniji među osmašima, Andrija Punčec iz II. OŠ Varaždin (mentorica Ivana Premužić) iz II. OŠ Varaždin plasirala se na drugo mjesto, dok je treće mjesto, po broju osvojenih bodova zauzela Lucija Cifrek iz OŠ Novi Marof (mentorica Nevio Cifrek).

Označeno u