Studenti, ne propustite 12. Tjedan karijera na FOI-ju koji traje od 16. do 20. listopada Foto: Fakultet organizacije i informatike Varaždin

Studenti, ne propustite 12. Tjedan karijera na FOI-ju koji traje od 16. do 20. listopada

VV | 13.10.2023. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Tjedan koji je pred nama na Fakultetu organizacije i informatike (FOI) u Varaždinu bit će u znaku 12. Tjedna karijera.

- Varaždinski FOI poznat je po tome što obrazuje informatičare i ekonomiste koji su najtraženiji na tržištu rada, stoga će brojne renomirane tvrtke ponovno head-huntati najbolje studente na 12. Tjednu karijera u Varaždinu - poručuju s FOI-ja.

Tjedan karijera, koji traje od 16. do 20. listopada, okupit će gotovo 60 poslodavaca na "Karijernom španciru".

- "Karijerni špancir" mjesto je za neformalno umrežavanje studenata i poslodavaca u FOI-jevom lounge-u koji im omogućava face-to-face komunikaciju. Nova znanja studenti će moći dobiti na tematskim radionicama s "vrućim" temama iz svijeta IT-a i poduzetništva. Pripremljene su i dvije panel diskusije s alumnijima, na koje se studenti mogu prijavljivati u CPSRK aplikaciji, a koja FOI-jevcima omogućuje kreiranje vlastitog 'poslovnog' profila i u kojoj su sadržane sve nastavne i izvannastavne aktivnosti koje fakultet u suradnji s poslodavcima održava - poručuju s FOI-ja.

Ova manifestacija, koja spaja studente i poslodavce, održava se u organizaciji Centra za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK FOI), koji, uoči početka 12. Tjedna karijera organizira karijernu radionicu za studente pod nazivom "Priprema, pozor, predstavi se poslodavcu".

Više informacija o 12. Tjednu karijera možete dobiti od organizacijskog tima CPSRK-a na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a raspored 12. Tjedna karijera pogledajte OVDJE.

Označeno u