ŠPANCIRFEST Dijelimo ulaznice za Opernu gala večer u vili Bedeković! Foto: Ilustracija/Špancirfest

ŠPANCIRFEST Dijelimo ulaznice za Opernu gala večer u vili Bedeković!

VV | 18.8.2022. u 09:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Vila Bedeković predivno je i otmjeno mjesto kao stvoreno za ekskluzivne koncertne doživljaje koji se tamo, otkad smo ju otkrili kao glazbenu pozornicu, događaju. Jedan od takvih zasigurno će biti Operna gala večer koja, kao što joj ime kaže, donosi probrane melodije Mozarta, Donizzetija, Verdija, Belinija i drugih u izvedbi fantastičnih glasova solistica i solista Lane Kos, Tamare Ivaniš, Ene Pongrac, Mattea Ivana Rašića, Marka Mimice, Jaka Mihelača, Charlesa Pachona, Davida Oštreka, Kore Pavelić, Marine Monzo i Miloša Bulajića.

Koncert je osmišljen kao festivalski nastup na otvorenome Hrvatske operne akademije – Varaždin 2022., koja će se održati neposredno prije Špancirfesta pa će ionako raskošni program upotpuniti nekoliko arija koje će izvesti njezini najbolji polaznici.

Operna gala večer na rasporedu je prvog dana Špancirfesta, 19. kolovoza s početkom u 20.30 sati, a Varaždinske vijesti dijele 1x2 ulaznice za koncert!

Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite otići na Opernu gala večer, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u petak.

Ulaznice se podižu na dan koncerta na blagajni preko puta vile Bedeković.