Sergej Ćetković uoči Dana žena dolazi u varaždinsku Arenu, ulaznice su u prodaji Foto: Nemanja Novaković

Sergej Ćetković uoči Dana žena dolazi u varaždinsku Arenu, ulaznice su u prodaji

vv | 24.11.2022. u 09:46h | Objavljeno u Društvo

Sergej Ćetković najavljuje svoj drugi koncert u Areni Varaždin, uoči Dana žena, 4. ožujka iduće godine. Ulaznice su u prodaji.

Sergej Ćetković, jedan od najpopularnijih kantautora u regiji, iza sebe ima dvadeset godina dugu karijeru, a srca hrvatske publike osvojio je u vrlo kratkom vremenu. Prošle godine, posebno je dirnuo i ona Varaždinki i Varaždinaca, koncertom koji je održao u Areni Varaždin. Ovaj regionalno uspješni glazbenik, osim romantičnim i ljubavnim pjesmama, osvojit će vas svojom karizmom, skromnošću ali i zahvalnošću koju osjeća prema svojoj publici.

unnamed.png

Iako tajnu uspjeha nema, Sergej kaže da se glazbom bavi iskreno i od srca, a takvi se istinski glazbenici prepoznaju i publika to vraća na najljepši mogući način. Nikada nije kalkulirao s glazbom, s odabirom pjesama i kako je svojedobno rekao, nikada nije imao prevelike planove već je samo htio stvarati ono u što vjeruje.

- Mnogo puta sam rekao da mi bez publike ne postojimo i da virtualni koncerti nikada ne mogu zamijeniti one prave, koji su nama razlog stvaranja i trajanja. Nikada neću zaboraviti prvi susret s publikom nakon dugo vremena, tu emociju, ljubav, energiju, atmosferu. Ti prvi koraci dok sam izlazio na scenu na tom koncertu su mi se urezali u pamćenje, jer nikada ranije nisam osjetio takvo uzbuđenje - rekao je Sergej, osvrnuvši se na dane kada je svim glazbenicima bilo onemogućeno raditi posao koji vole, od kojeg i za koji žive.

Iako njegovu publiku čine i muškarci i žene, zaljubljeni parovi, ne krije kako je svjestan da je ipak prvih nekoliko redova uvijek rezervirano za nježniji spol.

unnamed1.jpg

Djeca do 7 godina ulaze besplatno. Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Ulaznice za koncert putem sustava Eventim možete kupiti u Suvenirnici Varaždinskih vijesti, na adresi Trg kralja Tomislava 7 (Korzo).

Cijena ulaznica za deset redova u parteru iznosi 200 kuna, ostale su po 150 kuna. Tribine i teleskop slobodno sjedenje po 140 kuna i tribine plus 200 kuna. Na ukupnu kupnju ulaznica (do najviše 9) naplaćuje se naknada za narudžbu - 15 kuna.

Radno vrijeme
ponedjeljak – petak: 08-19 sati
subota: 09-12 sati

Telefon: 042/200-134

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.