Rotary klub Trakošćan organizirao humanitarnu akciju "Povijesni vremeplov"

| 18.10.2022. u 19:32h | Objavljeno u Društvo

Nastavljajući s provođenjem humanitarnih aktivnost, Rotary klub Trakošćan organizirao je u subotu, 15. listopada humanitarnu akciju "Povijesni vremeplov".

Akcija je organizirana s ciljem prikupljanja sredstava za financiranje prehrane učenika Srednje škole Ivanec. Riječ je o pomoći za učenike slabijeg ekonomsko statusa kojima će, zahvaljujući u akciji prikupljenim sredstvima, biti osiguran svakodnevni školski obrok.

Akcija je organizirana u dvorcu Trakošćan čije su tajne otkrivene animacijsko-kostimiranim vođenjem dvorcem. Uz nezaboravan noćni razgled dvorca, sudionici akcije uživali su u nastupu mladih nadarenih glazbenika Srednje škole Ivanec, "Bednjanskoj svadbi" u izvedbi KUD-a Bednja te u ponudi likera, rakija i vina domaćih OPG-ova Murić i Polančec.

- Zadovoljstvo i oduševljenje gostiju poticaj je da i ubuduće, kao i ovom prigodom, djelujemo na korist zajednice i potrebitih. Presretni smo što smo i ovog puta našim doprinosom pomogli onima kojim je pomoć potrebna. Hvala svima koji su podržali ovu našu akciju - poručila je Anita Kos, predsjednica Rotary kluba Trakošćan.

Galerija slika