Dodjela nagrada iz 2015. godine Foto: Rotary klub Ludbreg

Rotary klub Ludbreg u petak nagrađuje učenike i studente za izvrsnost

VV | 4.6.2020. u 11:06h | Objavljeno u Društvo

Rotary klub Ludbreg krajem veljače raspisao je natječaj za dodjelu nagrada za izvrsnost za učenike srednjih škola, redovne studente i postdiplomce koji su redovito pohađali prošlu školsku odnosno akademsku 2018./2019. godinu.

Pravo natjecanja za nagrade imali su učenici srednjih škola i redovni studenti s prebivalištem s područja grada Ludbrega te Općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurd i Veliki Bukovec, koji imaju trajno mjesto boravišta u gradu Ludbregu ili navedenim općinama duže od dvije godine, koji su tu rođeni i živjeli duže od 10 godina, a pohađaju bilo koji studij u Hrvatskoj ili svijetu.

Natječaj je bio otvoren do 27. ožujka 2020. godine u 18 sati, a kandidati su o rezultatima bili obaviješten putem e-maila.

Nagrade se inače tradicionalno uručuju na Veliku subotu, no kako je zbog situacije s korona virusom to bilo neizvedivo, podjela se odgodila na 5. lipnja. Održat će se u 18 sati u hotelu Amalia.

Podsjetimo, po dvije nagrade u iznosu 1.500,00 kuna dodjeljuju se najboljim učenicima srednje – gimnazije i umjetničke srednje škole, po dvije u istom iznosu najboljim učenicima srednje strukovne škole s trogodišnjim trajanjem, dvije nagrade najboljim učenicima srednje strukovne škole s četverogodišnjim trajanjem, šest nagrada u iznosu od 2.000,00 kuna za najbolje redovne studente dodiplomskog, diplomskog, stručnog odnosno integriranog studija te jedna nagrada za poslijediplomski studij u iznosu od 3.000,00 kuna.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci