Rotaract klub Varaždin 16. listopada organizira humanitarni kviz u Living Roomsu

VV | 8.10.2021. u 08:56h | Objavljeno u Društvo

Rotaract kluba Varaždin već dugi niz godina organizira humanitarne akcije i nastoji pomoći pojedincima i organizacijama u lokalnoj zajednici kojima je to potrebno.

Rotaract klub Varaždin u subotu, 16. listopada, u prostorima Living Rooms u 19 sati organizira humanitarni kviz općeg znanja, a sva prikupljena sredstva donirat će se udruzi „Uz tebe sam“ koja je osnovana s ciljem pomaganja osoba sa oštećenjima CNS-a, osobama s neuromotornim oštećenjima, osobama s imunosistemskim bolestima i slično.

Sredstva za donaciju prikupit ćemo kotizacijama od prijavljenih sudionika. Iznos kotizacije iznosi 20,00 kuna po članu ekipe. Ekipe mogu biti sastavljene od najmanje 3, a najviše 5 članova.

Prijave na kviz vrše se putem google obrasca https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3SOZ0k6cmhhPX9uX-DIaCI7bDSMb09bsuVrRu9ATswFkpxw/viewform.

Za najbolje kvizaše osigurali su i vrijedne nagrade za koje su zaslužni donatori: ALPHA-M d.o.o., Gradski muzej Varaždin, dizajnerica Blaženka Roth (Broth), Vindija d.d., knjižara Stanek d.o.o., Varteks d.d., Vinarija Kopjar, Restoran Nobel, Kino Gaj.

Pozivaju se svi koji žele pokazati svoja znanja i vještine, koji se žele dobro zabaviti, a na kraju i koji žele pomoći prikupiti sredstva za donaciju udruzi „Uz tebe sam“, a one najbolje čekaju i vrijedne nagrade.