RITAM MISLI Priređuje čak tri programa u ožujku: Poezija za sve generacije! Foto: pexels/ilustracija

RITAM MISLI Priređuje čak tri programa u ožujku: Poezija za sve generacije!

jm/vv | 4.3.2023. u 21:20h | Objavljeno u Društvo

Osnivači Udruge Ritam misli pripremaju se i za dvodnevni festival "Poezijom govorim" koji će u Varaždinu biti održan u subotu i nedjelju, 25. i 26. ožujka

Udruga za promicanje kulture Ritam misli priređuje čak tri programa u ožujku.

Prvi je na rasporedu u ponedjeljak, 6. ožujka, kada će pjesnici-prijatelji Udruge prirediti poetski program "Put emocija" za korisnike Doma za starije i nemoćne osobe u Varaždinu. Zatim će dan kasnije, 7. ožujka, u utorak, u Staroj vagi organizirati novo izdanje Jezičca literature. Ovoga puta varaždinska literarna publika imat će priliku uživati u stihovima pjesnikinje iz Zagreba Vere Vujović i pjesnika iz Varaždina - Slobodana Vučića. Predstavljanje zbirki "Teška voda" i "Noći u vrtlozima" ovo dvoje autora počet će u Staroj vagi u 19 sati, a moderatori večeri će biti pjesnički par Ljubica Ribić i Milan Novak.

Osnivači Udruge Ritam misli pripremaju se i za dvodnevni festival "Poezijom govorim" koji će u Varaždinu biti održan u subotu i nedjelju, 25. i 26. ožujka, a na kojem će osim autora iz Varaždina, ugostiti pjesnike iz cijele Hrvatske te goste iz inozemstva. Iz Udruge pozivaju sve koji žele sudjelovati na festivalu, kojim će tradicionalno obilježiti i Svjetski dan poezije, da se prijave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Označeno u