POČINJE VIKEND Provedite večer uz latino plesove ili na - festivalu piva Foto: Ilustracija/Pexels

POČINJE VIKEND Provedite večer uz latino plesove ili na - festivalu piva

VV | 9.7.2022. u 07:54h | Objavljeno u Društvo

I ove subote nastavljaju se programi "Ljeta u Varaždinu”.

Varaždinci i njihovi gosti danas mogu uživati u tematskom vođenju kroz grad, koje počinje u 10 sati. Na trgu tradicijskih obrta s početkom u 10 sati održat će se prezentacija lepoglavske čipke uz vokalno instrumentalni program, a uz smjenu straže i pucanje iz varaždinskog topa, čiju uzicu će danas povući "zlatni dečko" varaždinske gimnastike Mateo Žugec, u prijepodnevnim satima ponovno će zasvirati glazbenici s balkona u središtu grada.

U atriju Županijske palače prijepodne održat će se promocija autohtonog vidovečkog kolača Vidovečkog gibanka, a u večernjim satima na Kapucinskom trgu s početkom u 21 sati održat će se Latino večer pod zvijezdama, a kod caffe bara Picabia nastavljaju se filmske večeri u sklopu Ljetnog kina Gaj.

Pivoljupci nikako ne bi trebali propustiti pivski festival - 4. UPS Fest - kod Arene Varaždin. Ovo je prilika da isprobaju gotovo stotinu različitih piva, a u sklopu festivala održat će se Beer Mile utrka, ispijanje ljutog piva, a pivoljupci će snage moći odmjeriti i u "eksanju". Volite li pivo, ne propustite četvrto izdanje festivala piva koje počinje od 15 sati.

Označeno u