Poznati hrvatski blogeri i influenceri otkrivali ljepote našeg kraja: tražili tartufe i letjeli po Ravnoj gori Foto: Grad Varaždin

Poznati hrvatski blogeri i influenceri otkrivali ljepote našeg kraja: tražili tartufe i letjeli po Ravnoj gori

VV | 7.7.2021. u 17:15h | Objavljeno u Društvo

- Svakako dođite u Varaždin! – poruka je poznatog kuhara Mate Jankovića i petnaestak utjecajnih hrvatskih blogera, influencera i turističkih novinara koje je danas u Varaždinu pozdravio Neven Bosilj, gradonačelnik Grada Varaždina.

blogeri3_60e58d09a9017_700xr.jpg

Turistička zajednica Grada i Županije na inicijativu Domagoja Severa organizirale su za njih Izlet u nepoznato: dvodnevni program upoznavanja s turističkim potencijalima Varaždinske županije i Varaždina. Tako je ekipa posjetila Zlatne gorice i Trakošćan, lovila tartufe, a isprobali su i paraglajding na Ravnoj Gori. Obišli su varaždinsku tržnicu, katedralu, na Stančićevom trgu uživali su uz osvježenje s pogledom na Stari grad, a na Dravi - na Dravanturi. Bilo je i prilika za upoznavanje s varaždinskom gastronomijom i lokalnim vinima.

blogeri2_60e58d09b5cfb.jpg

Jelena Toth, direktorica TZ Grada Varaždina rekla je kako njihove objave svakodnevno prati više od 300.000 korisnika društvenih mreža, a fotografije koje dijele ukupno imaju milijune lajkova.

- Prepoznali smo važnost takve komunikacije prema potencijalnim posjetiteljima jer oni mogu puno pomoći Gradu Varaždinu i Varaždinskoj županiji u promociji turističkih sadržaja - rekao je Bosilj.