Poziv za sudjelovanje u projektu “Tvoja ideja – lokalna promjena” Foto: unsplash/ilustracija

Poziv za sudjelovanje u projektu “Tvoja ideja – lokalna promjena”

VVM | 11.10.2023. u 14:11h | Objavljeno u Društvo

Glavni cilj projekta - jačanje kapaciteta mladih osoba

Udruga EduNorth provodi projekt pod nazivom “Tvoja ideja – lokalna promjena” i ovim putem raspisuje poziv za sudjelovanje zainteresiranim osobama.
Kratak opis projekta: Glavni cilj projekta "Tvoja ideja - lokalna promjena" je jačanje kapaciteta mladih osoba, prvenstveno članova i odgovornih osoba iz organizacija civilnog društva, s područja Grada Varaždina, kroz interaktivno učenje o pripremi i provedbi EU projekata, kroz rad na realnim projektnim prijedlozima koje će u konačnici moći i aplicirati.
U sklopu provedbe projekta, tijekom listopada i studenoga ove godine bit će održane 3 radionice sa sljedećim temama, svaka u trajanju od 5 sati:
1. „Uvod i mogućnosti financiranja“ te „Upravljanje projektnim ciklusom i pristup logičke matrice”
2. „Priprema projektne prijave“ i „Popunjavanje projektne prijave“
3. „Provedba projekata“
Sve aktivnosti će se odvijati u Varaždinu i sudjelovanje na istima je besplatno, a sudionici će dobiti radne materijale i osvježenja tokom samih radionica.
Profil sudionika: Mlade osobe s područja Grada Varaždina, prvenstveno članovi i odgovorne osobe iz organizacija civilnog društva

Način prijave: Za sudjelovanje u projektnim aktivnostima potrebno je popuniti obrazac na sljedećoj poveznici - https://forms.gle/ghnDqsZa89gXkmL57.

S obzirom na to da je broj sudionika ograničen predlažemo da prijavu odradite čim prije, a najkasnije do 18.10.2023.

Nakon roka za prijave odabrani sudionici će putem e-maila navedenog u prijavi biti kontaktirani u vezi odvijanja aktivnosti.

Za sva dodatna pitanja ili nejasnoće stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

327311761_1126135171394030_8612715464080910778_n.jpg