Pobjednici "Plesa sa zvijezdama" stižu u Varaždin u plesnoj predstavi "Zapleši"

Varaždinske vijesti | 22.9.2019. u 18:15h | Objavljeno u Društvo

U ponedjeljak 23. rujna Hrvatski sportski plesni savez, uz potporu varaždinskih klubova - Sportskog plesnog kluba Valcer i Plesnog kluba Takt - u varaždinskom kazalištu organizira plesnu predstavu pod nazivom "Zapleši".

Predstava okuplja plesače Hrvatskog sportskog plesnog saveza, koji će zajedno sa Slavkom Sobinom i Gabrijelom Pilić, pobjednicima "Plesa sa zvijezdama", predstaviti sportski ples na način koji do sada još niste imali prilike vidjeti. Slavko Sobin i Gabrijela Pilić u suradnji s najboljim plesačima Hrvatskog sportskog plesnog saveza predstavit će sportski ples na kazališnim daskama, kroz zabavnu priču dinamične koreografije i prekrasne kostime.

Zaplesat će i reprezentativci Hrvatskog sportskog plesnog saveza: Vedran Sraga i Paula Hude, Jurica Kavran i Tihana Vusić, Artur Posedkin i Patricia Herceg, Patrik Seretin i Ema Pilić, Franco Marinović i Hana Grahovac, a s njima će zaplesati i profesionalni plesni par Filip Debelec i Marijeta Rimay. Lica koja ćete prepoznati s malih ekrana su i Mateo Cvenić i Ela Vuković te Mario Ožbolt i Paula Jeričević, a koreografiju i režiju za HSPS potpisuje Petra Jeričević. Usto, očekujte i goste iznenađenja!

Predstava gostuje u pet gradova - Zagrebu, Samoboru, Varaždinu, Sisku i Splitu, a u Varaždin stiže 23. rujna, u koncertnoj dvorani HNK Varaždin, s početkom u 20 sati.

Ulaznice možete rezervirati putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..