Plesni klub Stars četverostruki međunarodni prvaci na natjecanju u Zelini Foto: Arhiva VV

Plesni klub Stars četverostruki međunarodni prvaci na natjecanju u Zelini

vv | 12.3.2024. u 12:32h | Objavljeno u Društvo

Plesni klub Stars je sudjelovao na prestižnom međunarodnom plesnom natjecanju u Zelini, 9. ožujka, na kojem je sudjelovalo preko 700 plesaca u svim plesnim disciplinama i kategorijama.

Plesni klub Stars su četverostruki međunarodni prvaci u raznim plesnim disciplinama. Ponovno su dokazali kako disciplina i rad uvijek se isplate. Vlasnica i licencirana trenerica polixinga, zumbe te bivša ritmička višestruka prvakinja i reprezentativka Lena Radanović već 18 godina uspješno vodi plesnu školu koja je jedna od najuspješnijh plesnih škola u Hrvatskoj.

Starsice su osvojile četiri prva mjesta i jedno drugo mjesto: Shine Stars - kategorija mini show Dance moderne kaubojke prvo mjesto i pehar pod vodstvom Lene, Golden Stars - kategorija djeca MTV jazz prvo mjesto i pehar sa Fame koregrafijom, koregraf: Lena, Pop Stars- prvo mjesto i pehar u kategoriji djeca show dance, koreografija Personal Jesus- koregraf Valerije Vusić.

Publiku i suce odusevile su talentirane dugogodišnje plesačice i članice kluba Stars Apolonija Lilly i Kaja Laljek - sa svojim duetom Burluesqe Latin show i osvojile najviše bodova u svojoj kategoriji.

U disciplini open djeca Dora Klen, Iva Nenadić, Ariana Košćak osvojile drugo mjesto na međunarodnom, koregraf: Valerija.