Plesni klub Plan B Varaždin organizira završnu produkciju u Graberju

vv | 13.6.2024. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Plesači i treneri Plesnog kluba „PLAN B” Varaždin pozivaju na završnu produkciju koja će se održati 16.6.2024. u ŠD Graberje s početkom u 18:00h. 

Nastupit će polaznici starosti od 3 do 14 godina i izvesti ukupno 24 koreografije koje su osmislili s trenericama: Ramonom Kramarić, Miom Vidaković, te Monikom Peršić. Program je raznolik, namijenjen publici svih uzrasta, a najviše djeci! Ulaz je besplatan!

„Djeca su mnogo toga naučila ove godine i s trenericama pripremila zanimljiv plesni kolaž! Plesat će za najbližu obitelj i prijatelje, te sve one koji će ih doći podržati pljeskom. Program će trajati oko sat vremena. Dođite!” komentirala je trenerica kluba Martina Palošika Čonda.

Plesni klub „PLAN B” njeguje umjetničke plesne discipline (balet, jazz dance, moderan i suvremeni ples, acro i show dance), koje djeca prolaze kroz igru, zabavu i kreativno stvaralaštvo rekreativno ili natjecateljski s licenciranim trenerima i dugogodišnjim plesačima kluba.

- Nakon produkcije se otvaraju prijave za upis polaznika u novu sezonu! Dođite na produkciju i zapratite ih na društvenim mrežama, jer je interes za upise već sada velik - poručuju iz kluba.

DSC_0771.JPG

DSC_8243.jpg