Plesni klub „PLAN B” oduševio nastupom u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

| 11.4.2024. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

U nedjelju; 07.04.2024., u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održan je veliki koncert „ENTENTINIĆI U SMJEŠKOGRADU”. Nastupili su dječji zborovi: Bajka, Crescendo, Smješak, Trešnjići, Zagrebački anđeli, Zagrepčanke i dečki, te plesači Plesnog kluba „PLAN B” Varaždin. Program je vodio Bojan Jambrošić, dok su posebni gosti bili mađioničar Luka Vidović i Kockić.

Upravo je plesačicama varaždinskog kluba „PLAN B” pripala čast otvoriti koncert spektakularnom koreografijom koju potpisuju trenerice Mia Vidaković i Martina Palošika Čonda.

Nastupile su: Ema Križaj- Banić, Lara Lambrešćak, Klara, Dorotea i Gordana Miletić, Mia Njegovec, Franka Oreški, Ana i Dunja Pejaković, Gabriela Perši, Tessa Rusman, Isabella i Emma Spiegel, te Bruna Žuliček,. Djeci se u koreografiji pridružila trenerica Mia s obručem, koja je sve zadivila svojim ritmičkim akrobacijama, te maskote Ena, Ten i Tina.

Koncertna dvorana je bila popunjena do posljednjeg mjesta.

Plesačice kluba ponovno su nastupile u sredini programa s posebnom koreografijom koju su trenerice osmislile i prilagodile za ovaj događaj. Zajednički rad trenera i plesača nagrađen je ovacijama.

„Koncert je bio prekrasan i iz Zagreba smo se vratili puni dojmova. Nastupiti na tako velikoj pozornici i pred tolikom publikom je velika čast i doživljaj za djecu. Publika je naše nastupe popratila gromoglasnim pljeskom. Bio je to nastup za pamćenje! Zahvaljujem se organizatorima na pozivu.” komentirala je trenerica kluba; Martina Palošika Čonda.

WhatsApp_Image_2024-04-08_at_13.27.12_2.jpeg

WhatsApp_Image_2024-04-08_at_13.27.13.jpeg

WhatsApp_Image_2024-04-07_at_17.30.06.jpeg