Odred izviđača "Sirius" poziva učenike da se priključe u njihove aktivnosti

J.Š./Varaždinske vijesti | 15.9.2021. u 17:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Odred izviđača "SIRIUS" poziva sve zainteresirane učenike od 3. do 8. razreda osnovnih škola na području Varaždina, da dođu na upis u izviđaču (skautsku) organizaciju u petak 17. rujna u 18,30 sati ispred zgrade udruga u Graberju 33 u Varaždinu.

U navedenom terminu će biti održan prvi pokazni sastanak na otvorenom, roditeljski sastanak te dogovori za buduće aktivnosti (tjedne sastanke, izlete, akciju "Ulicama Varaždina" i dr.).

Više o izviđačkoj organizaciji i udruzi možete saznati na slijedećem linku: http://oi-sirius.hr/?page_id=218 , njihovim FB i web stranicama (www.oi-sirius.hr) te web stranicama Saveza izviđača Hrvatske, www.scouts.hr

- Predprijave za upis u Odred izviđača "SIRIUS" možete napraviti slanjem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa osnovnim podacima o budućem članu (ime i prezime, naziv osnovne škole, razred). Također ako niste u mogućnosti doći na prvi sastanak u petak pošaljite predprijavu pa ćemo možda moći dogovoriti i neki dodatni termin - kažu iz Odreda izviđača "SIRIUS".