Navijačka groznica na Europskom trgu u Varaždinu uz veliki ekran! Foto: VV arhiva / ilustracija

Navijačka groznica na Europskom trgu u Varaždinu uz veliki ekran!

Varaždinske vijesti | 12.6.2024. u 16:16h | Objavljeno u Društvo

Pratite Europsko nogometno prvenstvo i navijajte za naše nogometaše

Europsko nogometno prvenstvo je pred vratima, navijačka euforija već se jako osjeća u zraku, a svi oni koji neće do Njemačke sve utakmice će moći pratiti na Europskom trgu u Varaždinu.

Na velikom ekranu i uz odličan zvuk svaka će utakmica, a pogotovo one Hrvatske reprezentacije, biti pravi doživljaj za ljubitelje nogometa. Organizatori PAN Gledaone Europskog nogometnog prvenstva pripremili su ponudu pića i malih zalogaja, a na vama je da odjenete crveno-bijele boje, ponesete navijačke rekvizite i pobrinete se za pravu navijačku atmosferu.

Gledaona počinje u petak, 14. lipnja, kad je od 21 sat na rasporedu prva utakmica prvenstva između reprezentacija Njemačke i Škotske. Hrvatska natjecanje otvara u subotu, 15. lipnja, u 18 sati protiv reprezentacije Španjolske. Kako bi doživljaj zajedničkog gledanja prve utakmice Hrvatske reprezentacije bio potpun, moći ćete na Europskom trgu od 16 do 18 i 30 oslikati svoje lice u boje naše reprezentacije.

Ovisno o vremenskim prilikama, na Europskom trgu planirano je javno gledanje svih utakmica prvenstva sve do finala 14. srpnja.

gledaona_varazdin_najava.jpg