"Naše drvo mašte": Održana još jedna radionica u organizaciji udruge 'Ana'

vv | 4.10.2024. u 08:45h | Objavljeno u Društvo

U Novom Marofu je provedena još jedna u nizu radionica za djecu koju u sklopu programa organizira Udruga Ana. U sklopu radionice provedena je aktivnost „Naše drvo mašte“. Zadatak djece sudionika je bio pronaći tri lista iz parka, koja su potom, koristeći se temperama, obojali u boje po želji.

Nakon toga, od crteža su djeca sastavila drvo mašte te su tako imala priliku slikovno prikazati što je zajednica i tko su članovi njihove zajednice. Tako je drvo prikazalo zajednicu u kojoj žive, uče i igraju se, a listovi koje su bojali su označavali njih i članove njihove zajednice. Nakon provedene radionice, uslijedile su igre na otvorenom poput lovice te plesa. Kao i dosada, atmosfera je bila vrlo ugodna i prijateljska te ispunjena dječjim smijehom i radošću.

- Prema osmijesima na dječjim licima, možemo zaključiti kako je i ova radionica bila vrlo uspješna - kazala je studentica Magdalena Mudri

- Jako sam sretna da je Grad Novi Marof prepoznao ovaj Program. Ovaj utorak bilo je prelijepo vrijeme, kao i svakog utorka, kao da se vrijeme razvedri kad započne naša radionica. Ovdje dolaze i djeca koja prvi puta u životu su došla u Novi Marof. Divno je vidjeti djecu kako su sretna i zadovoljna. Svaki utorak od 16-20 sati održava se susret djece u Novom Marofu. Djeci je prelijepo. Pozivam sve roditelje iz Novog Marofa da uključe svoju djecu. Ako želite danas dobro učiniti za svoje dijete, onda je to dovesti ga na naše radionice. To je ulaganje u dobru budućnost svih nas. - rekla je Ana Duga, predsjednica udruge.

Označeno u
Galerija slika