Najveći sajam rabljene dječje robe ponovo će se održati 23. travnja na varaždinskom placu Foto: VV arhiva / ilustracija

Najveći sajam rabljene dječje robe ponovo će se održati 23. travnja na varaždinskom placu

Varaždinske vijesti | 22.4.2022. u 18:25h | Objavljeno u Društvo

Na varaždinskome placu će se sutra, u subotu, 23. travnja održati drugi ovogodišnji Dječji plac - sajam rabljene dječje odjeće, obuće, igračaka i druge opreme. Sajam se organizira na natkrivenom djelu tržnice, od 16 do 20 sati.

- Na sajmu je u ponudi samo očuvana i čista garderoba, pa je ovo odlična prigoda za sve mame, tate, bake i djedove da svoje mališane opreme od glave do pete po simboličnim cijenama. Dani su sve topliji, a na sajmu će se naći mnoštvo majica, jakni, tenisica, haljinica, ali i pokoja igračka i još mnogo toga. Za malo kuna vrećica je začas puna, a klinci opremljeni od glave do pete - poručuju iz Gradske tržnice Varaždin.

A ako se mučite s viškom dječje garderobe, sudjelujte na Dječjem placu kao prodavač. Za prijavu, potrebno je poslati svoje ime i prezime, adresu i telefonski broj na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Povratno ćete primiti sve potrebne informacije o tijeku sajma i osnovnim pravilima. Cijena kotizacije za prodavače po klupi je 20 kuna.

djecji_plac_23042022_najava.jpg