Najveći sajam rabljene dječje odjeće održat će se 18. ožujka na varaždinskom placu

VV | 13.3.2023. u 19:33h | Objavljeno u Društvo

Na varaždinskome placu će se u subotu, 18. ožujka održati proljetni Dječji plac - sajam rabljene dječje odjeće, obuće, igračaka i druge opreme. Sajam se organizira na natkrivenom djelu tržnice, od 16 do 20 sati.

Iskoristite priliku i nabavite povoljno sve što treba vašim mališanima, a ako kod kuće imate viška garderobe koju su vaši klinci prerasli, prijavite se i napravite mjesta u svojim ormarima. Svoje ime i prezime, adresu i telefonski broj potrebno je poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Povratno ćete primiti sve potrebne informacije o tijeku sajma i osnovnim pravilima. Cijena kotizacije za prodavače po klupi je 3 eura.

Ovaj sajam je mnogima prigoda za riješiti se suvišne dječje garderobe i pritom bar simbolično podebljati kućni budžet. A za sve roditelje sajam je idealno mjesto gdje se mogu pronaći majice, hlače, jakne, tenisice, haljinice, bicikl ili role, pokoju dobru igračku i još mnogo toga. Za malo kuna, vrećica je začas puna, a klinci opremljeni od glave do pete!

_DSC0001.JPG

_DSC0008.jpg