Na Sveučilištu Sjever Međunarodna znanstvena konferencija "Održive turističke destinacije" Foto: Sveučilište Sjever

Na Sveučilištu Sjever Međunarodna znanstvena konferencija "Održive turističke destinacije"

vv | 13.9.2019. u 10:26h | Objavljeno u Društvo

U Sveučilišnom centru Varaždin Sveučilišta Sjever od 24. do 25. listopada održat će se 46. Međunarodnu znanstvenu konferenciju ekonomskog i socijalnog razvoja "Održive turističke destinacije“.

Konferencija se održava u cilju približavanja tematike ekonomskog i socijalnog razvoja suvremenog svijeta široj znanstvenoj i stručnoj javnosti, naglašavanja značaja pravne perspektive suvremenih gospodarskih kretanja i njihova utjecaja na socijalni razvoj. Sveučilište Sjever, je suorganizator konferencije s Fakultetom za menadžment Sveučilišta u Varšavi, Poljska i Pravnog fakulteta Sveučilišta Mohammed V u Rabatu, Maroko te ESD conference. Cilj je konferencije razmjena znanja i iskustava među stručnjacima zainteresiranima za globalizaciju, suvremenu ekonomiju, međunarodna tržišta kapitala, poduzetništvo i suvremena poduzeća. Glavna tematska područja znanstvenog dijela konferencije su globalizacija i izazovi suvremenog svijeta, poduzeće u turbulentnom okruženju i poduzetništvo uhvaćeno između kreativnosti i birokracije.

Konferencija je otvorena za sve domaće i strane stručnjake i javnost koji žele kroz predavanja i radionice pozvanih predavaca/ica te usmena izlaganja i postere saznati više o području interesa.

Prijave su u tijeku, a više informacija o izlagačima, rasporedu te samom načinu prijave možete pronaći ovdje.

Označeno u