Miss Beauty: Predstavljamo Ines Salimović i Tihanu Dreven

VV | 24.5.2023. u 15:00h | Objavljeno u Društvo

Za titulu Miss Beauty, koji će se održati, 7. lipnja u Prelogu, borit će se deset djevojaka koje je odabrao žiri na castingu koji se održao 13. svibnja u Varaždinu. Predstavljamo još dvije dvjevojke koje s nestrpljenjem čekaju svoj nastup u Prelogu.

Ines Salimović

"Imam 23 godine. Završila sam Gospodarsku školu u Varaždinu za zanimanje upravni referent. Radila sam kao asistentica djeci s posebnim potrebama u Osnovnoj školi u Kuršancu. Nakon toga sam se usmjerila na rad na području civilnog društva, odnosno na projekte Centra za mirovne studije vezanih uz obrazovanje. Završila sam tečaj šminkanja i drugih tehnika u salonu „Chix“ u Zagrebu.
Svirala sam violinu pet godina, a u slobodno vrijeme slikam te sam usmjerena na apstraktnu umjetnost. U svijetu mode i šminke, kojeg smatram još jednim vidom umjetnosti, oduvijek pronalazim slobodu izražavanja, ispoljavanja svoje kreativnosti te mogućnost ostavljanja utiska na pojedinca i pobuđivanja inspiracije. Smatram da moda može biti izraz naše originalnosti. Modu shvaćam kao jaki vizualan, odnosno vanjski pokazatelj naše osobnosti, a smatram da igra veliku ulogu u otkrivanju vlastitog identiteta pojedinca."

IMG-20230522-WA0010.jpg

Tihana Dreven

"Imam 17 godina i učenica sam Gospodarske škole Varaždin, smjer turističko-hotelijerski komercijalist. Volim sport, modu i ples. Slobodno vrijeme uglavnom provodim u teretani ili prirodi. Uporna sam i volim izazove pa sam se tako prijavila za Miss Beauty jer mislim da se trud i upornost isplate."

IMG-20230522-WA0008.jpg

Na slikama djevojke nose vjenčanice brenda Aneri Design, vlasnice Irene Andročec iz Goričana.

Označeno u