Kreće Hladoveena, najopušteniji ljetni program u Pečetri!

vv | 5.7.2024. u 09:30h | Objavljeno u Društvo

Hladoveena, najopušteniji ljetni program u Pečetri, kreće u ponedjeljak, 8. srpnja i trajat će sve do petka, 26. srpnja. Hladoveena će i ove godine biti održana u P4 dvorištu, a program sastavljen od radionica, chill aktivnosti, koncerata, Muzeja internih fora i gastro užitaka usmjeren je na sve sretnike/ce koji su odlučili (svojom voljom ili ne) provesti ljeto u gradu! Hladoveena u P4 dvorištu će biti otvorena radnim danom u prijepodnevnim satima od 10 do 13 sati.

Od Hladoveena programa, izdvajamo PAINT & CHAJ, likovnu radionicu koju vodi Lea Labaš. Pripremit će sve materijale i alate koje trebaju da se naslika vlastita idealna slika, uz pijuckanje osvježavajućeg napitka. Organizirat će se i community/craft radionica PALETE & CHAJ kroz koju se može ostaviti trajni trag u P4 dvorištu. Prijave na radionice su obavezne i to na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ljetni program Hladoveena prvi će put prirediti i Muzej internih fora. Naime, odlučili su s posjetiteljima kroz predmete, priče i snimke podijeliti vlastitu svakodnevicu u P4. Muzej internih fora bit će otvoren za razgled svakim radnim danom od 15. do 26. srpnja od 10 do 13 sati.

Vraća se i Pasje popodne! Drugo izdanje revije kućnih ljubimaca bit će održana u subotu, 13. srpnja s početkom u 18 sati u P4 dvorištu! Dobro došli su svi kućni ljubimci: psi, mačke, hrčci, ptice i druge životinjice. Prijave za sudjelovanje su obavezne na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sve informacije pišu na linku.

Frame-1-1.jpg

Frame-3-2.jpg

Frame-4-4.jpg

Frame-5-2.jpg

Frame-6-1.jpg

Frame-7-3.jpg

Označeno u