Josipu Marčecu i Leonardu Begiću bronca u stolnom nogometu

vv | 29.4.2022. u 14:55h | Objavljeno u Društvo

Josip Marčec i Leonard Begić osvojili su brončanu medalju u stolnom nogometu na prvenstvu Susreta djece hrvatskih branitelja, koje je održano u Selcu kraj Crikvenice.

Na "Susretima djece hrvatskih branitelja", osim što se druže, mladi se natječu u sportskim i društvenim igrama: mali nogomet, graničar, odbojka, playstation, pikado, stolni nogomet, crtanje, modeliranje te glazbi.

mlad_05c6e0c-V.jpg

Varaždinsku županiju zastupalo je dvanaestero djece hrvatskih branitelja: Anja Puja, Ivona Šemiga, Anamarija Pavičić, Lana Pavičić, Magdalena Habunek, Stella Marija Marsenić, Lucija Čurila, Ivana Čurila, Josip Marčec, Maksimilijan Begić, Teodor Begić i Leonard Begić.

Susreti su bili organizirani uz pomoć Ministarstva hrvatskih branitelja te jednim dijelom Varaždinske županije, koja će financijski pomoći Županijska podružnica UHDDR-a Varaždinske županije na temelju natječaja i programa, koji je raspisan u veljači mjesecu.

-Zahvaljujemo djeci na kulturnom ponašanju, a roditeljima što su nam provjerili povjerenje za odlazak radi  promoviranja tekovina domovinskog rata te druženja i upoznavanje novih poznanstva diljem cijele Hrvatske, veli Vladom Čanaki, predsjednik Županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata Varaždinske županije, kojoj je u organizaciji putovanja i boravka pomogao  Željko Habunek, predsjednik podružnice HVIDR-e grada Varaždina te voditeljica Renata Feldhofer.

mladi_d.jpg