Izlagači, ugostitelji, umjetnici i kreativci, prijavite se za sudjelovanje na 26. Špancirfestu! Foto: TZGV

Izlagači, ugostitelji, umjetnici i kreativci, prijavite se za sudjelovanje na 26. Špancirfestu!

Varaždinske vijesti | 27.4.2024. u 09:00h | Objavljeno u Društvo

Pripreme za ovogodišnje, 26. izdanje Špancirfesta, koje će biti održano od 23. kolovoza do 1. rujna, u sve su ozbiljnijoj fazi.

Turistička zajednica grada Varaždina objavila je natječaje kojima poziva izlagače, ugostitelje, umjetnike i druge kreativce na sudjelovanje na najraznovrsnijem i najpopularnijem uličnom festivalu u Hrvatskoj.

Raspisan je Poziv za zakup izlagačko-prodajnih prostora, Natječaj za zakup lokacija za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, te natječaji za sudjelovanje u Kreativnici u Uskoj ulici i Ulici umjetnika u Školskoj ulici. Također, u tijeku je i Natječaj za umjetničkog voditelja i producenta Parka kreative koji prostor iza varaždinske katedrale pretvara u mjesto dječje kreativnosti i usvajanja novih vještina.

Sudjelovanje na Špancirfestu, koji je prošle godine privukao rekordnih 330 tisuća posjetitelja, izvrsna je prilika za promociju proizvoda i usluga, a osim vidljivosti, izlagačima, ugostiteljima, umjetnicima i kreativcima daje i priliku za uspostavu novih poslovnih kontakata i širenje mreže suradnje.

Svi detalji poziva i natječaja kao i obrasci za prijavu objavljeni su na službenoj internetskoj stranici Špancirfesta www.spancirfest.com.

Spancirfest_Ulica_umjetnika_tzgv_arhiva_1.jpg