Ipak ima zainteresiranih: Keraktiv Jana Kerekeša dobio prostor kafića u atriju Županijske palače

VV | 2.1.2022. u 15:40h | Objavljeno u Društvo

Nakon što se na prethodnom natječaju za davanje u zakup prostora caffe bara u zgradi Varaždinske županije na Franjevačkom trgu, objavljenom 15. listopada, nije prijavio niti jedan ponuđač, na ponovljenom natječaju, koji je objavljen 6. prosinca, ipak je dobio jednu ponudu i to od Keraktiva, Jana Kerekeša.

- Naša partnerska firma Keraktiv javila se na natječaj za najam caffe bara u atriju palače Varaždinske županije i kao jedini prijavitelji DOBILI PROSTOR ZA CAFFE BAR koji će osim fine kave u centru grada ponuditi svima i razne kulturne sadržaje poput kvizova, stand up večeri, izložbi, board gaminga, radionice, koncerata i naravno kazališnih predstava u sklopu “Varaždinskih kazališnih večeri” koje su uvijek bile čarobne u tom prostoru - objavio je Jan Kerekeš na Facebook profilu Kerekesh teatra.

Keraktiv je tvrtka koju je osnovao Jan Kerekeš tijekom pandemije u svrhu snimanja video i audio reklama za različite klijente, kada je bilo gotovo nemoguće ostvariti glumački angažman organizacijom predstava.