Hot Men Dance show: Bit će vruće u Ivancu na Dan žena...

vv | 23.1.2024. u 13:46h | Objavljeno u Društvo

Najpoznatiji europski Hot Men Dance show nastupa u Kinu Ivanec u četvrtak, 7. ožujka. Nastali 2014. godine u Budimpešti, začetnika Pietra Jacksona, Hot Men Dance se ubrzo proslavio širom Europe kao jedna od najboljih muških revijalnih plesnih skupina koja kombinira moderan i umjetnički ples.

Nastup se izvodi u kostimima koji su prilagođeni određenoj priči i glazbi, a mješavinom modernih plesnih stilova kao što su R’n’B, Hip-Hop, Break Dance, Robot Dance, Electric Dance uz segment erotskog plesa i zavođenja ovaj nastup podjednako pokazuje zavidan fizički izgled plesača kao i njihovu umjetničku spretnost.

Hot Men Dance čine profesionalni plesači koji dolaze iz Mađarske, Austrije, Italije i Njemačke, nerijetko istovremeno profesionalni modeli i sportaši, koji u ovom nastupu posebnim koreografijama, plesnim, glazbenim i akrobatskim elementima nikada ne ostavljaju publiku ravnodušnom. Idealan program za žensko društvo koje želi proslaviti svoj Dan žena!

Zbog iznimno velikog interesa, rasprodan je nastup u 20 sati, ali srećom dodan je još jedan termin: 7. ožujka/četvrtak/ 18:30 sati.

Karte su dostupne:
online: https://www.entrio.hr/.../hot-man-dance-show-dodatni... na blagajni kina vikendom (petak-nedjelja) 18-21h

Svakodnevno u Kino Cafeu 14-22h.