FOTO Veselom priredbom u školskoj dvorani u Petrijancu proslavili Dan škole Foto: Općina Petrijanec

FOTO Veselom priredbom u školskoj dvorani u Petrijancu proslavili Dan škole

Varaždinske vijesti | 14.6.2022. u 18:53h | Objavljeno u Društvo

Osnovna škola Petrijanec prigodnim okupljanjem djelatnika škole, učenika i roditelja obilježila je Dan škole 10. lipnja u školskoj dvorani.

U sklopu proslave učenici su sa svojim nastavnicima priredili prigodnu priredbu s dramskim, recitatorskim, pjevačkim i plesnim izvedbama. Bili su to glumci "amateri", pjevači i plesači koji se nisu dali impresionirati velikim brojem roditelja ispred kojih su izvodili svoje uloge.

- Uz zahvalu na odazivu i onom što se organiziralo za proslavu, naglasak je bio na našoj školi i njenim kvalitetama zajedno s učenicima i djelatnicima. OŠ Petrijanec provodi brojne projekte i programe i svake godine odobreni su im novi projekti Erasmus-a što potvrđuje kvalitetu ove javne ustanove. Učenici osmaši, slijedite svoj put, roditelji će vas sigurno podržati i odaberite u životu ovo što volite - naglasio je načelnik općine Petrijanec Željko Posavec i čestitao svim djelatnicima i učenicima Dan škole.

- Svim prijateljima naše škole želimo zahvaliti na dolasku i uveličavanju našeg dana! Prepuna školska dvorana govori nam da smo se svi zaželjeli druženja i proslave svih školskih uspjeha naših učenika i djelatnika! – poručili su iz OŠ Petrijanec.

Ravnateljica Valerija Paljak zahvalila je kolektivu na prekrasnoj priredbi, učiteljicama i učiteljima na suradnji te učenicima zeželjela uspješan završetak nastavne godine.