FOTO Svijet mašte i izazova u uzbudljivom vikendu u Dvoru Trakošćan Foto: Dvor Trakošćan

FOTO Svijet mašte i izazova u uzbudljivom vikendu u Dvoru Trakošćan

Varaždinske vijesti | 28.2.2024. u 16:46h | Objavljeno u Društvo

Dvor Trakošćan je u suradnji s hotelom Trakošćan organizirao uzbudljiv vikend pun događanja i aktivnosti na otvorenom.

Dvor Trakošćan održao je dvije radionice edukativnog karaktera, a koje su djeci omogućile da se upuste u svijet mašte i izazova. Radionica "Mali detektivi" pružila je djeci priliku da postanu pravi istražitelji, upuštajući se u uzbudljivu avanturu praćenja tragova životinja po dvorcu te potrage za krivcem. Djeca su učila osnove istraživačkog rada, uključujući analizu tragova, intervjuiranje svjedoka i sastavljanje dokaza.

S druge strane, radionica "Zmaj, vještica & tajni prolaz" bila je namijenjena nešto starijem uzrastu, a djeca su imala priliku uživati u interaktivnom iskustvu punom zabave i učenja kroz misteriozni svijet zmajeva, vještica i tajnih prolaza.

- "Zmaj, vještica i tajni prolaz" nije bio samo običan događaj, već interaktivno-edukativno iskustvo koje je potaknulo djecu na razvijanje logičkog razmišljanja, timskog rada i kreativnog rješavanja problema kroz mitove i legende. Središnji dio radionice bio je fascinantni "Put zmaja", koji je vodio djecu kroz skrivene prolaze dvorca Trakošćan, istražujući legende i simboliku zmajeva i grifona - poručili su iz Dvora Trakošćan.

Dvor Trakošćan je ponosno ugostio ovu zanimljivu radionicu i veseli se budućim događajima koji će inspirirati mlade istraživače i avanturiste.

dvor_trakoscan_26022024_1.JPG

dvor_trakoscan_26022024_2.JPG

dvor_trakoscan_26022024_3.JPG

dvor_trakoscan_26022024_4.JPG