FOTO Na veslanje na Otok mladosti u Ludbreg: isprobajte kanu, kajak ili SUP Foto: Grad Ludbreg

FOTO Na veslanje na Otok mladosti u Ludbreg: isprobajte kanu, kajak ili SUP

VV | 25.7.2024. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Zainteresirani posjetitelji i konzumenti sadržaja koje nudi manifestacija Ljeto u Ludbregu na Otoku mladosti mogli su isprobati opremu za sportove na vodi i rekreirati se. Događaj je organizirala Turistička zajednica područja Centar svijeta u suradnji s Dinom Slatkijem koji ima registrirani obrt Sweet Sailing te nudi opremu i profesionalne instrukcije.

- Posjetitelji su se mogli okušati u vožnji kanua, kajaka ili daske za veslanje, tzv. SUP-a. U potpunosti smo zadovoljni odazivom, prvenstveno naših osnovnoškolaca. Tijekom ljeta očekujemo veliki broj korisnika rekreativnih aktivnosti na vodi – rekao je Dino Slatki, profesionalni skiper i predsjednik obrta Sweet Sailing koji najavljuje kako će aktivnosti na vodi provoditi triput tjedno i to utorkom, srijedom i subotom od 16 do 19 sati.

- Na raspolaganju imamo šest kajaka i pet SUP-ova, a ovo je već treća godina kako provodimo veslanje na jezeru. Veslanje je primjereno za sve dobne skupine, a višak kilograma i neimanje iskustva nisu nikakva prepreka za ove aktivnosti na vodi. Kupače gaćice su dobrodošle, a osvježenje je moguće jer je u navedeno vrijeme otvoren bar – pojasnio je Dino.

Navedene aktivnosti na vodi provodit će se do kraja manifestacije Ljeto u Ludbregu koje završava 16. kolovoza. Ipak, ove subote neće biti veslanja jer se na jezeru Otok održava završnica Županijske šaranske lige.

Galerija slika