FOTO Sjajni rezultati članova PK Plan B iz Varaždina na Dance Cupu u Bjelovaru

Varaždinske vijesti | 22.4.2024. u 14:46h | Objavljeno u Društvo

Članovi PK Plan B iz Varaždina sudjelovali su u natjecanju „Dance Cup Bjelovar” u organizaciji Športskog plesnog kluba „H – 8”.

 Natjecali su se u disciplinama open solo mini i junior, te open duo i grupa djeca. Prva su mjesta osvajali Ella Fundek u open solo mini,
Hana Smrekar i Tia Đorđević u open duo djeca, te Aria Branović, Tesa Hajdinjak, Naomi Jakobović i Mila Šijak- open grupa djeca.

Tessa Rusman zauzela je drugo mjesto u kategoriji open solo junior.

Koreografije su primarno osmislila djeca uz malu pomoć trenerice Ramone Kramarić, dok je juniorka Tessa Rusman samostalno osmislila svoju koreografiju.

- Prvi puta smo se predstavili u Bjelovaru! Drago mi je da su roditelji podržali i omogućili odlazak djece na ovo natjecanje. Uživala su u natjecanju i u tome što mogu pokazati što su osmislila. Naša Ella ima samo 6 godina! Ovo joj je prva solo koreografija u životu! Hana i Tia su nastupile s duo koreografijom koja je u originalu zapravo trio i sjajno su se u tome snašle. Idući puta pleše i Zara sa nama! Nakon dugo vremena imamo i kvartet koreografiju u sastavu Arije, Tese, Naomi i Mile. Ponosna sam na sve naše plesače! Bravo! - komentirala je trenerica Ramona Kramarić.

Galerija slika