FOTO: Šetnjom od Čeva do Grebengrada odali počast poginulim braniteljima Foto: USJP Roda

FOTO: Šetnjom od Čeva do Grebengrada odali počast poginulim braniteljima

Varaždinske vijesti | 15.6.2019. u 20:20h | Objavljeno u Društvo

Povodom dana grada Novog Marofa i manifestacije "Antunovo V Marofu", u subotu 15. lipnja organizirana je hodnja po planinarskoj ruti Čevo - Grebengrad za planinare, neplaninare, djecu, mladež i ostale zainteresirane koji gaje tradiciju zdravog življenja kroz boravak u prirodi.

Ove godine nositelj programa je Planinarsko društvo Grebengrad, ali u suradnji s Udrugom specijalne jedinice policije PU Varaždinske "Roda".

- Udruga je visoko motiviranja za razmjenu iskustava, razmišljanja, osobnih doživljaja, ali i poticanje kvalitetnog i zdravog načina života u moderno doba te osnaživanje psihosocijalnog stanja svojih članova i njihovih obitelji boravkom u prirodi - kažu iz Udruge "Roda".

Događaj je bio posvećen poginulim braniteljima s područja Grada Novog Marofa, pod čijim se pokroviteljstvom održao. Okupljeni sudionici krenuli su na hodnju u rekreacijskom duhu i opuštenoj atmosferi, po završetku koje su imali priliku za odmor u rascvjetanom okolištu planinarskog doma na Grebengradu gdje ih je dočekao ručak.

hodnja_cevo_grebengrad_01.jpg

hodnja_cevo_grebengrad_02.jpg

hodnja_cevo_grebengrad_04.jpg

hodnja_cevo_grebengrad_05.jpg

hodnja_cevo_grebengrad_06.jpg

hodnja_cevo_grebengrad_07.jpg