FOTO Otvorena nova Croatia poliklinika u Varaždinu

Varaždinske vijesti | 30.11.2023. u 11:16h | Objavljeno u Društvo

Croatia osiguranje otvorilo je u Varaždinu novu Croatia polikliniku, opremljenu najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje.

Pacijentima iz Varaždina i okolice na raspolaganju je vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje s dugogodišnjim iskustvom koji pružaju zdravstvene usluge u gotovo 20 specijalističkih djelatnosti.

Croatia poliklinika u Varaždinu (prizemlje VTC-a) jedna je od najmodernijih u sjevernom dijelu Hrvatske, a pacijentima je niz pregleda, pretraga i ostalih medicinskih usluga dostupno na jednom mjestu, bez čekanja.

Croatia osiguranje, tržišni lider na području osiguranja koji posluje u okviru Adris Grupe, kontinuirano ulaže u privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj, a poliklinika u Varaždinu osma je u nizu, nakon Zagreba, Splita, Pule, Koprivnice, Rijeke, Osijeka i Zadra.

- Samo ove godine otvorili smo tri poliklinike, u Osijeku, Zadru i Varaždinu i danas ih imamo osam u svim regijama. Naša je strategija kao lidera u privatnom zdravstvu pokriti cijelu Hrvatsku s modernim CO poliklinikama i stanovnicima pružiti zdravstvene usluge najvišeg standarda na jednom mjestu i bez čekanja. Investicija u varaždinsku polikliniku iznosi tri milijuna eura, a u zadnje tri godine u naše poliklinike uložili smo 20 milijuna eura. To su velika ulaganja koja potvrđuju našu ključnu ulogu na hrvatskom tržištu privatnog zdravstva - izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Stanovnici Varaždina i okolice, ali i šireg varaždinskog područja u novoj Croatia poliklinici mogu obaviti sistematske i preventivne preglede, male kirurške zahvate, laboratorijske pretrage te specijalističke obrade iz područja dermatologije i venerologije, endokrinologije s dijabetologijom, kardiologije, nutricionizma, neurologije, oftalmologije, ortopedije, radiologije, urologije, ginekologije i interne medicine.

Pacijentima su na raspolaganju neki od tehnološki najnaprednijih medicinskih uređaja kao što su novi digitalni RTG uređaj, napredni digitalni mamograf, četiri najnovija sofisticirana ultrazvuka te suvremeni digitalni dermatoskop.

Svi uređaji i oprema u varaždinskoj poliklinici koriste najnovije tehnologije i imaju visoku preciznost i učinkovitost u dijagnostici i liječenju pacijenata.

Ujedno pružaju brze i precizne podatke što značajno olakšava postavljanje dijagnoze i određivanje najboljeg terapijskog pristupa za pacijenta.

Galerija slika