FOTO Održan 15. Varaždinski sejem - sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda Foto: Krešimir Đurić

FOTO Održan 15. Varaždinski sejem - sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda

Varaždinske vijesti | 18.5.2024. u 14:15h | Objavljeno u Društvo

Ulica Augusta Šenoe u Varaždinu ponovno je danas postala pozornica za još jedan zanimljiv događa. Od 8 do 13 sati održavao 15. Varaždinski sejem - sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda, u organizaciji varaždinske Gradske tržnice.

Posjetitelji su imali priliku degustirati i nabaviti raznovrsne proizvode od domaćih proizvođača. U ponudi su bile suhomesnate delicije, svježi poljoprivredni plodovi, razne vrste voćnih i povrtnih prerađevina, ljekovito bilje i tradicionalna domaća tjestenina.

Ljubitelji gastronomije mogli su uživati u izboru vrhunskih vina, aromatičnih likera, kvalitetnih craft piva i ginova, kao i u mnogim drugim gastronomskim iznenađenjima. Sajam je također predstavio širok asortiman meda i pčelinjih proizvoda koji su nezaobilazni dio ove sajamske priče.

U zabavnom dijelu programa nastupili su KUD Hrvatskih željeznica, Dječje folklorno društvo Sončece i Tamburaški sastav Sedef, a za najmlađe organizirana je likovno kreativna radionica uz mogućnost besplatnog oslikavanja platnenih torbi s kreativnom Varaždinkom Matejom Prstec iz Muzeja anđela.