FOTO/VIDEO Maja Šuput raspjevala i rasplesala publiku u Trnovcu Bartolovečkom Foto: Luka Šalamun

FOTO/VIDEO Maja Šuput raspjevala i rasplesala publiku u Trnovcu Bartolovečkom

Varaždinske vijesti | 5.8.2024. u 08:34h | Objavljeno u Društvo

U nedjelju navečer nastavljena su događanja u sklopu Dana ljeta u Trnovcu. Dan je bio rezerviran za koncerte, a najprije je pod šatorom nastupila grupa Enigma, dok su nakon nje mnogobrojnu publiku "zapalili" Maja Šuput i grupa Enjoy.

Načelnica Općine Trnovec Bartolovečki Verica Vitković prezadovoljna je odazivom ljudi jer je šator bio pun ljudi, a i srce joj je puno jer su se na koncertu zabavljali i mladi i stari.

– Maja je opravdala svoj dolazak i stvarno je zabavljala publiku do kasnih noćnih sati. Koncert je bio pun pogodak i bila je to fešta za pamćenje u našoj općini – istaknula je načelnica Vitković.

U ponedjeljak, 5. kolovoza održat će se nogometni turnir djece i seniora u organizaciji NK Trnje, dok će koncert pod šatorom održati Grupa Stare kočije.

Podsjećamo, Dani ljeta u Trnovcu započeli su u petak, sportskim igrama Udruge umirovljenika na kojima je bilo preko 150 umirovljenika koji su se dobro zabavili, dok je u subotu održan Kup DVD-a Šemovec na kojem na nastupilo više od 20 ekipa.

Načelnica Vitković jako je zadovoljna do sad svim odrađenim.

– Umirovljenici su se na sportskim igrama natjecali, ali i lijepo podružili i zabavili, dok su vatrogasci pokazali da za budućnost vatrogastva ne trebamo strahovati. Koncerti su također bili pun pogodak jer smo se svi dobro zabavili, tako da mogu reći da su Dani ljeta u Trnovcu oduševili mještane i posjetitelje – zaključila je Vitković.

U nastavku pogledajte video i fotogaleriju sa sinoćnjeg koncerta: