Fajfarić u Supertalentu dignuo Maju Šuput i publiku na noge, ali...

vv / nova tj | 6.11.2022. u 20:38h | Objavljeno u Društvo

Mladen Fajfarić, kojeg zbog izgleda i izbora pjesama neki nazivaju  varaždinskim Zdravkom Čolićem, digao je na noge  publiku u Supertalentu, doduše uz pomoć članice žirija Maje Šuput, koja mu je ostala najviše u sjećanju od prvog nastupa prije četiri godine.

„Ja vjerujem da će mene žiri prepoznati. To sto posto garantiram i vjerujem da hoće“, predviđao je  Mladen, no pri dolasku na pozornicu iznenadila ga je zbunjeni izrazi na licima članova žirija koji ga naizgled nisu prepoznali.

„Ja se ne sjećam gospodina“, komentirala je Maja, nakon čega ih je Mladen podsjetiti na svoja prijašnja dva nastupa.

„Ma sjećam se Fajfariću stari, kako se ne bih sjećala?“, poviknula je Maja koja je Fabijanu, koji kao novi član žirija dosad nije imao prilike uživo vidjeti Mladenove nastupe, najaviti da može očekivati pravi show.

„Znači Fabijan, ovo je the točka. Fajfarić je naš prijatelj“, poručila je Maja koja je potom zamoliti publiku da ustane na noge.

 Iako je svojom vedrinom i upornošću pridobio publiku, njen glas i glas Davora Bilmana, ostali članovi žirija ni ovaj put nisu mogli prijeći preko njegovog pjevanja, ali to nije oneraspoložilo Fajfarića kojeg će se očigledno zato opet moći gledati…